Tiedoksi

Tarkimmat lukijat (eli ne, jotka viipyvät sivuilla kauemmin kuin 30 sekunnin verran angry) ovat varmaan huomanneet, että annamme elokuville sydänarvosanoja. Lienee siis ajankohtaista selvittää, millaisesta arvosteluasteikosta on kysymys.

heartheartheartheartheart: Viisi sydäntä. Täydellinen, ikimuistoinen teos. Elokuva on jättänyt raatiimme lähtemättömän vaikutuksen. Kaikkien pitää nähdä tämä!

heartheartheartheart: Neljä sydäntä. Loistava muttei täydellinen elokuva. Leffasta puuttuu se jokin, minkä vuoksi viiteen sydämeen ei venytä.

heartheartheart: Kolme sydäntä. Edelleen reilusti plussan puolella: fiilis elokuvan katselemisen jälkeen on tosi positiivinen. Jotkin puutteet rokottavat kuitenkin arvosanaa.

heartheart: Kaksi sydäntä. Hyvä muttei kovin erityinen elokuva. Leffa on pääpiirteittäin viihdyttävä, mutta siitä uupuu tiettyjä tarvittavia ominaisuuksia ollakseen parempi.

heart: Yksi sydän. Juuri ja juuri myönteinen, ei neutraali fiilis. Elokuva ei ole must see -kamaa, mutta jotain hyvää siinä kuitenkin on.


broken heart: Yksi särkynyt sydän. Elokuvasta on jäänyt syystä tai toisesta huono maku suuhun. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään maailmanhistorian huonoin pätkä.

broken heartbroken heart: Kaksi särkynyttä sydäntä. Elokuva on ollut paitsi huono, myös pettymyksellinen. Leffalta olisi odottanut enemmän.

broken heartbroken heartbroken heart: Kolme särkynyttä sydäntä. Puhutaan suuresta pettymyksestä. Leffa on ollut jo ärsyttävän huono.

broken heartbroken heartbroken heartbroken heart: Elokuvan katseleminen on ollut silkkaa tuskaa sielulle. Näyttelijät ovat olleet ärsyttäviä ja ohjaus syvältä. Parasta leffassa on se, kun se loppuu.

broken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heart: Äärimmäisen, äärimmäisen surkea ja ärsyttävä elokuva. Itsemurha tuntuu houkuttelevalta ajatukselta leffan aikana. Suositellaan vain masokisteille.



Toinen tärkeä seikka on tämä: aina, kun on mahdollista, lisäämme arvostelujen perään linkin, josta elokuvan voi ladata tai katsoa. Mitäs tärkeätä informaatioarvoa tällaisella uutisella sitten on? No, useimmiten elokuvat löytyvät tämän (http://veehd.com/) linkin takaa. Veehd.com on sivu, johon pitää rekisteröityä ennen kuin elokuvia pääsee latailemaan. Rekisteröitymisen jälkeen on tehtävä vielä yksi muutos asetuksiin, jotta sivusto toimii oikein. Tässä tarkat ja yksinkertaiset ohjeet:
 
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Dashboard-painiketta.
  2. Klikkaa suurin piirtein sen painikkeen alle ilmestyvää Global settings -tekstiä.
  3. Pane rasti ruutuun kohtaan "hide all ads on veehd".
  4. Klikkaa Update-painiketta.

Tämän nopean toimenpiteen jälkeen lataamisesta tulee totta.