UUTISET (5.8.2012)

1. Elokuu on koittanut, ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa – syksy tulee! Ja tiedättekö te, mitä syksyn tulo puolestaan tarkoittaa? Halloweenin lähestymistä, tietenkin. Ja halloweenin lähestyminen tarkoittaa kauhuelokuvien kulta-aikaa; moni upouusi kauhuleffa pyöräytetään nimenomaan halloweenin aikaan uunista ulos, sillä silloin kauhumarkkinat kukoistavat kauneimmillaan kauheimmillaan. Se hyväilee paatuneen kauhuleffaystävän mielihyväreseptoreita.

Tämän vuoden halloweenin kauhuohjelmistoon lukeutuvat mm. Silent Hill: Revelation sekä Paranormal Activity 4. Allekirjoittanut odottaa kaikista eniten kuitenkin Wrong Turn -saagan 5. osaa (Wrong Turn 5: Bloodbathia), joka sekin julkaistaan halloweenin aikaan (23.10.2012). Wrong Turn 5 on Wrong Turn 4:n tapaan prologielokuva saagan kolmelle ensimmäiselle osalle; Wrong Turn 4 ja Wrong Turn 5 kertovat sen, mistä kaikki on saanut alkunsa. Epämuodostuneiden mutanttikannibaalien veristen seikkailuiden parissa viihtyypi aina.

2. Mutta eipähän kauhuleffoja ainoastaan syksyllä julkaista. Tammikuussa teattereihin rysähtää näet The Texas Chainsaw Massacre 3D -nimeä uljaasti kantava teos, jossa wanha kunnon Nahkanaama (Leatherface) vapautuu kahleistaan ja pääsee taas tekemään viattomista nuorukaisista viininpunaista muhennosta. 3D-teknologialla varustetun leffan julkaisupäiväksi on siunattu 4.1.2013.

3. Ikuisuusprojekti on harmillinen ilmiö elokuva-alalla. Idea elokuvasta voi syntyä jo vaikka kuinka varhain ja sitä aletaan varovasti kehittää kohti toteuttamista, mutta lopulta projekti jää syystä tai toisesta vuosiksi jäihin. Näihin jäihin jääneistä kauhuprojekteista esimerkkeinä toimikoon jo 1990-luvun loppupuolella ensiaskeleensa saanut Phantasm 5, jota on viimeksi kehitetty jollakin lailla eteenpäin v. 2007, ja Blair Witch Project 3, joka on ollut Phantasm 5:n tavoin jo todella kauan suunnitelmissa. Sääli se on, jos näitä legendaarisia kauhusaagoja ei tulla koskaan jatkamaan.

Ikuisuusprojektina voi pitää myös Ruggero Deodaton (Cannibal Holocaust, Talo puiston laidalla jne.) Cannibals-nimistä leffaa, joka olisi jatko-osa v. 1980 ilmestyneelle, äärimmäisen kontroversiaaliselle Cannibal Holocaustille. Cannibalsia, joka sijoittuisi alkuperäisen miljöön eli eteläamerikkalaisen viidakon sijaan suurkaupungin sydämeen, on suunniteltu jo pitkään, mutta tällä hetkellä projektin varpailla seisovat erimielisyydet budjettiasioista. Toivottavasti nämä erimielisyydet kyetään selvittämään, jotta kansa saisi lisää kannibaalikauhua genren alkuperäiseltä gurulta eli Deodatolta.

4. Paskaleffa.com kärsii yhä Vuodatus.netin huoltokatkon sivuvaikutuksista, joista yksi on .com-päätteen oleminen epäkunnossa. Vielä ei ole tietoa siitä, milloin .com-pääte alkaa toimia taas normaalisti.

Lähde kauhu-uutisille: http://www.upcominghorrormovies.com