UUTISET (4.6.2012)
 
1. Paskaleffa on nyt Facebookissa! Liity pieneen ja sydämettömään kommuuniimme osoitteessa http://www.facebook.com/paskaleffa, niin pysyt ajan tasalla Paskaleffan päivityksistä.

...jos uskallat. devil


2. Resident Evil 5: Retribution -leffan ensi-ilta lähestyy kuukaudesta toiseen. Merkiksi siitä nettiin on ilmestynyt sivusto (http://www.umbrellacorporation.net/index.php
), joka hypettää kyseistä pätkää. Kymmenvuotisen saagan viidennen ja kenties viimeisen osan ensi-ilta on Wikipedian mukaan syyskuun 14. päivänä.


3. Leprechaun-sarja, jonka kuudennesta osasta löytyy Paskaleffasta arvostelu, on saamassa seitsemännen jälkeläisensä. Kyseessä on WWE Studiosin leffa Leprechaun: Origins, joka on uusinta sarjan ensimmäisestä osasta. Päähenkilönä tässä pakollisessa elokuvassa näyttelee WWE:n kääpiöpainija Hornswoggle, joka tekee leffan myötä debyyttinsä valkokankaille. Luvassa lienee siis todellista paskaa.


4. Killer Klowns from Outer Space 2:n huhuttiin vuosi sitten valmistuvan vuonna 2012, mutta mikään uutissivusto ei tunnu tietävän, missä mennään. Wikipedian mukaan elokuva tulisi uunista ulos vasta vuonna 2013, mutta kyseiseen väitökseen ei ole merkitty lähdetietoja.

Ensimmäinen Killer Klowns from Outer Space on v. 1988 valmistunut klovnikauhuleffa, joka jokaisen on nähtävä vähintään kymmenen kertaa eläessään. Paskaleffan tiimi odottaa peukalot pystyssä sitä, että klovnikauhu toden totta saa 25 pitkän vuoden jälkeen ansaitsemansa jatko-osan.


5. Elokuun viimeisenä päivänä teattereihin leviää The Tall Man -niminen elokuva. Mutta pelko pois! Kyseessä ei ole unohtumattomaan Phantasm-elokuvasarjaan liittyvä teos, vaan jokin hikinen kertomus lapsia varastelevasta miekkosesta.


Lähde: http://www.upcominghorrormovies.com/